Nieuwbouw Helvoirt

Onze speeltuin

Weids wonen in Helvoirt

Bloei is de laatste nieuwbouwontwikkeling in plan Den Hoek in Helvoirt. Ingeklemd tussen weilanden en een natuurlijke speeltuin is het een kindvriendelijke, groene omgeving die een gevoel van vrijheid geeft. Voorzieningen als winkels en een school liggen op loopafstand in het gezellige dorp Helvoirt, onderdeel van de gemeente Vught.

“Onze kinderen wonen hier vlakbij school en hun sportclub”

Ook de natuur is niet ver weg. Het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen ligt op fietsafstand, net als De IJzeren Man waar je heerlijk een drankje kunt doen bij Strandhuys IJM. Iets verder weg richting het Zuiden ligt de Kampina waar het ook heerlijk wandelen en fietsen is.

Ik heb interesse

Wijds wonen in Helvoirt - Schets - Small - Wonen in Bloei

Heb je interesse?

Er zijn nog enkele rijwoningen te koop. Je kunt je dus nog steeds inschrijven als kandidaat in je persoonlijke Bloei account. Heb je dat nog niet? Maak dan eerst een persoonlijk account aan. Bevestig je account via de e-mail die je van ons ontvangt. In je persoonlijke account kun je inschrijven als kandidaat op de woning van jouw voorkeur. We houden je met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ik heb interesse