Nieuwbouw Helvoirt

Duurzame twee-onder-een-kap woningen

Aan de autoluwe straten Schemering en Avonduur worden zes duurzame twee-onder-een-kap woningen gerealiseerd. De woningen zijn energieneutraal en kunnen met diverse opties worden ‘opgeplust’ voor bijvoorbeeld meer leefruimte of extra zonnepanelen. Parkeren kan op eigen terrein. De garage is optioneel.

Je betreedt de woning via de voordeur aan de zijkant van de woning. In de hal bevinden zich de toilet en de meterkast. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en biedt ruim uitzicht op de weilanden of de natuurlijke speeltuin. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met uitzicht op de diepe achtertuin, waar je op elk moment van de dag wel een plekje vindt om van de zon te genieten. Via een open trap in de woonkamer kom je op de verdieping met drie slaapkamers en een badkamer met daglicht. De zolder is te bereiken met een vaste trap. Op zolder bevindt zich de technische ruimte en is er ruimte voor een extra kamer. In de tuin ligt een houten berging met elektra aansluiting voor de fiets.

Ik heb interesse

Twee-onder-een-kap-woningen - Kavelkaart - Koopwoningen Helvoirt - Wonen in Bloei

Status en prijzen

BNR.
01144㎡490㎡4
02144㎡428㎡4
03144㎡406㎡4
04144㎡457㎡4
05144㎡365㎡4
06144㎡317㎡4
Het aanbod is nog niet zichtbaar.

Plattegronden

Alle twee-onder-één-kap woningen zijn verkocht.

Je kunt je hiervoor dus helaas niet meer inschrijven als kandidaat.
Er zijn nog wel enkele rijwoningen beschikbaar.
Bekijk beschikbaarheid

 

Lage energielasten en gunstige maandlasten

Alle woningen in Bloei zijn energieneutraal en hebben een energielabel A++++. Dit betekent dat de energielasten laag zijn. Bovendien voldoet je woning aan alle duurzaamheidseisen waardoor je voorlopig geen aanpassingen aan de woning hoeft te doen. Wil je weten hoeveel je bespaart in vergelijking tot je huidige woning? Vul dan de energiecalculator in!

Bereken hier je energiebesparing

Niet alleen je maandelijkse energielasten vallen lager uit, ook je maandelijkse hypotheektermijn wordt gunstig beïnvloed. Verschillende banken stimuleren energieneutrale woningen met een specifieke duurzaamheids hypotheek en/of met een aantrekkelijke rentekorting. Zowel op korte als lange termijn doe je een investering die loont, voor jouw portemonnee én het milieu. Dat is pas comfortabel wonen.