Nieuwbouw Helvoirt

Vanaf €400.000

Vanaf € 400.000 v.o.n.

Royale rijwoningen

De vier rijwoningen in Bloei liggen aan de autoluwe straat Avonduur. Hier komt alleen bestemmingsverkeer, waardoor je er rustig en veilig woont. Parkeren doe je om de hoek aan de Schemering.

Je komt de woning binnen via een ruime hal, waar ook de meterkast en toilet te vinden zijn. De open keuken, met vrij uitzicht op de natuurlijke speeltuin, ligt aan de voorzijde van de woning. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, zonder dat je ze uit het oog verliest. Aan de achterzijde van de woning ligt een diepe achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Met een vaste trap bereik je de zolder waar de technische installatie staat opgesteld. In de tuin ligt een houten berging met elektra aansluiting voor de fiets. Voor deze rijwoningen is een uitgebreid optiepakket beschikbaar, waardoor je de woning ‘op maat’ kunt maken door bijvoorbeeld het plaatsen van extra zonnepanelen.

Ik heb interesse

Rijwoningen - Kavelkaart - Koopwoningen Helvoirt - Wonen in Bloei

Status en prijzen

BNR. Prijs
08110㎡146㎡4 405000.00
09110㎡142㎡4 -
10110㎡142㎡4 400000.00
11110㎡142㎡4 400000.00
Het aanbod is nog niet zichtbaar.

Plattegronden

Heb je interesse?

Er zijn nog enkele rijwoningen te koop. Je kunt je dus nog steeds inschrijven als kandidaat in je persoonlijke Bloei account. Heb je dat nog niet? Maak dan eerst een persoonlijk account aan. Bevestig je account via de e-mail die je van ons ontvangt. In je persoonlijke account kun je inschrijven als kandidaat op de woning van jouw voorkeur.

Ik heb interesse

Lage energielasten en gunstige maandlasten

Alle woningen in Bloei zijn energieneutraal en hebben een energielabel A++++. Dit betekent dat de energielasten laag zijn. Bovendien voldoet je woning aan alle duurzaamheidseisen waardoor je voorlopig geen aanpassingen aan de woning hoeft te doen. Wil je weten hoeveel je bespaart in vergelijking tot je huidige woning? Vul dan de energiecalculator in!

Bereken hier je energiebesparing

Niet alleen je maandelijkse energielasten vallen lager uit, ook je maandelijkse hypotheektermijn wordt gunstig beïnvloed. Verschillende banken stimuleren energieneutrale woningen met een specifieke duurzaamheids hypotheek en/of met een aantrekkelijke rentekorting. Zowel op korte als lange termijn doe je een investering die loont, voor jouw portemonnee én het milieu. Dat is pas comfortabel wonen.