Nieuwbouw Helvoirt

De verkoop is gestart!

Duurzaam wonen tussen het groen

Bloei is een ruime en kindvriendelijke buurt in de laatste fase van Den Hoek in Helvoirt. Hier worden 2 hoekwoningen, 4 rijwoningen en 6 twee-onder-een kapwoningen gebouwd. Alle woningen zijn ruim van opzet, hebben een diepe achtertuin en vrij uitzicht op het groen. Bovendien zijn de woningen standaard energieneutraal (A++++), waardoor de energielasten laag zijn. Dat bereiken we door een goede isolatie, warmteterugwinning en de nieuwste installaties waarmee het energieverbruik wordt beperkt. Met de zonnepanelen op het dak wordt alle energie opgewekt die je woning verbruikt. Denk aan de verwarming, het ventilatiesysteem, het produceren van warm water en de koeling. Optioneel is het mogelijk om meer zonnepanelen te plaatsen, zodat je ook energie opwekt voor het huishoudelijk verbruik.

De verkoop is gestart!

Heb je interesse? Maak een account aan, bevestig je account en bepaal je bouwnummer voorkeuren. Schrijf je vervolgens in. Inschrijven is mogelijk tot 7 juli 17:00 uur via jouw persoonlijke account.

Ik heb interesse

Koopwoningen Helvoirt - Kavelkaart - Wonen in Bloei

4 Royale rijwoningen

Zoek jij een plek om samen fijn te wonen? In Bloei komen royale 4 rijwoningen aan de autoluwe straat Avonduur met uitzicht op een groene speelweide. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, zonder dat je ze uit het oog verliest. Hier komt alleen bestemmingsverkeer, waardoor je er rustig en veilig woont. Parkeren doe je om de hoek aan de Schemering.

Je komt de woning binnen via een ruime hal, waar ook de meterkast en toilet te vinden zijn. De open keuken, met vrij uitzicht op de natuurlijke speeltuin, ligt aan de voorzijde van de woning. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, zonder dat je ze uit het oog verliest. Aan de achterzijde van de woning ligt een diepe achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Met een vaste trap bereik je de zolder waar de technische installatie staat opgesteld. In de tuin ligt een houten berging met elektra aansluiting voor de fiets. Voor deze rijwoningen is een uitgebreid optiepakket beschikbaar, waardoor je de woning ‘op maat’ kunt maken door bijvoorbeeld het plaatsen van extra zonnepanelen.

 • Vanaf € 400.000,- v.o.n.
 • 110m² woonoppervlakte
 • 4 kamers
 • Kaveloppervlakte tussen 138 m² en 246 m²

Rijwoningen bekijken

2 Comfortabele hoekwoningen

Aan de autoluwe straat Avonduur komen 2 hoekwoningen met uitzicht op een groene speelweide. Hier komt alleen bestemmingsverkeer, waardoor je er rustig en veilig woont. Deze woningen hebben een eigen oprit, waardoor je naast de deur kunt parkeren. De garage is optioneel.

Je komt de woning binnen via een ruime hal, waar ook de meterkast en toilet te vinden zijn. De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. Hier heb je vrij uitzicht op de natuurlijke speeltuin. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde kijk je op de diepe achtertuin, gelegen op het zuidwesten. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Met een vaste trap bereik je de zolder waar de technische installatie staat opgesteld. In de tuin ligt een houten berging met elektra aansluiting voor de fiets. Voor deze hoekwoningen is een optiepakket beschikbaar, waardoor je de woning nog meer ‘eigen’ kunt maken door bijvoorbeeld het plaatsen van extra zonnepanelen.

 • Vanaf € 425.000,- v.o.n.
 • 110m² woonoppervlakte
 • 4 kamers
 • Kaveloppervlakte tussen 138 m² en 246 m²

Hoekwoningen bekijken

6 Twee-onder-een-kapwoningen

Deze ruime en eigentijdse woningen zijn slechts door de autoluwe straten Schemering en Avonduur gescheiden van het groen aan de voorkant van het huis. Hier geniet je in alle jaargetijden van uitzicht op de natuur. Parkeren kan op eigen terrein.

Je betreedt de woning via de voordeur aan de zijkant van de woning. In de hal bevinden zich de toilet en de meterkast. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en biedt ruim uitzicht op de weilanden of de natuurlijke speeltuin. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met uitzicht op de diepe achtertuin, waar je op elk moment van de dag wel een plekje vindt om van de zon te genieten. Via een open trap in de woonkamer kom je op de verdieping met drie slaapkamers en een badkamer met daglicht. De zolder is te bereiken met een vaste trap. Op zolder bevindt zich de technische ruimte en is er ruimte voor een extra kamer. In de tuin ligt een houten berging met elektra aansluiting voor de fiets.

 • Koopsom vanaf € 510.000,- v.o.n.
 • 144m² woonoppervlakte
 • 4 kamers
 • Kaveloppervlakte tussen 317 m² en 490 m²

Voor deze woningen is een optiepakket beschikbaar waarmee je de woningen nog meer ‘eigen’ kunt maken. De garage is optioneel.

Twee-onder-een-kapwoningen bekijken

IDEAAL GELEGEN

Bloei ligt tussen weilanden en een natuurlijke speeltuin. De groene en rustige omgeving is autoluw omdat er alleen bestemmingsverkeer komt. Dit maakt Bloei tot een kindvriendelijke en veilige plek waar naar hartenlust buiten gespeeld kan worden.

“Voorlopig hebben we hier volop de ruimte in ons nieuwe, duurzame huis”

Voorzieningen als winkels en een school liggen op loopafstand in het gezellige dorp Helvoirt. Dankzij de gunstige ligging in de nabijheid van de uitvalswegen woon je in Bloei midden in het groen met de grote steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg in je achtertuin.

Lees meer over de locatie